Vis meny

Oppussing av bad

Mange sitter med en drøm om et nytt bad.
Kontakt oss i dag for å se hvilke muligheter vi kan tilby deg.

Les mer

Rørlegger

Vi har erfarne rørleggere for store og små prosjekt.

Les mer

Din lokale rørlegger

Med rundt 10 ansatte utføres rørfaglige tjenester i vårt område. Vi dekker hele Nordmøre og Romsdal, og er daglig i Molde, Nesset, Gjemnes, Fræna og Eide. I Molde har vi også en innholdsrik butikk. Alle typer røroppdrag blir utført, både for private kunder og bedriftskunder.

Sammen med Hustad Rør, er vi i Hustadgruppen tilsammen over 30 dyktige medarbeidere som dekker hele Nordmøre og Romsdal. Til felles glede for våre rørleggerbedrifter og deres kunder har vi bygget opp ressurser som bistår med teknisk kompetanse, planlegging og styring av prosjekter. Dette setter oss i stand til å bistå kundene med rådgivning, planlegging, prosjektstyring og problemløsning i tillegg til de tradisjonelle håndverksmessige rørleggerarbeidene.

Siste nytt fra Facebook

Mange gode tilbud på et stort utvalg av produkter hos oss nå! 😀🛀Velkommen innom oss! Se alle tilbudene her: https://issuu.com/bademiljo/docs/kampanjeavis_september_2020?fr=sODE3ZjE4NjExNjE

2. sep. 2020

SOMMERSALG! Mange gode tilbud på mengder av baderomsutstyr! 🤩 Velkommen innom! 😄 Se flere tilbud på : www.bademiljo.no/tilbud

25. mai 2020

Ukens supertilbud! Lekkert dusjhjørne fra Macro, nå til kampanjepris! 😃 For flere tilbud se: https://bademiljo.no/tilbud Ikke mulighet for å komme innom, send oss en melding eller ring!

11. mai 2020

I morgen, lørdag 2.mai er butikken åpen 10-13. Velkommen 😊😊

1. mai 2020

Hilsen oss på Gjemnes Rør

7. april 2020

Våre rørleggere står klar til flere oppdrag! Ta kontakt via telefon 71290414, mail: post@gjemnesror.no eller via Facebook for å avtale tid. PS: Vi følger alle råd fra FHI!!!

25. mars 2020